Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.12.2011 23:24 - заплащане за влагания труд
Автор: vinpetrol Категория: Бизнес   
Прочетен: 1517 Коментари: 0 Гласове:
0



 Маркетинг на пръсти

 

         

image    Надявам се, че никой не се съмнява в качествата  и уникалноста на Трансфер фактор, с който всички ние работим.

Ако все пак има съмняващи се, тогава ги каня да се запознаят с мненията на професор В.Д.Дадали на http://www.youtube.com/watch?v=hZ7KwLWv-7g

 и
http://www.youtube.com/watch?v=5Ve9ldCorbU&feature=related

 и лекаря-педиатър, президента на обществената  организация «Екологията на човека» Н.А.Зарецкая на http://www.youtube.com/watch?v=k03_Si0g4hY

Но днес ще говорим за най-увлекателната част от нашият проект, а именно за Маркетинг план. За «къщата, в която са скрити парите».
Ако ви предложат да изядете цял
слон за един ден, сигурно няма да се наемете. Не е реално.   А за месец?  За година?
Така е и с маркетинга. Невъзможно е да се усвои цялата информация в движение, наведнъж. Ние няма и да се опитваме да го направим, просто ще оберем каймака. Съгласни ли сте?    Тогава да започваме! 

Най-напред  ще разберем къде ни чакат «най-тлъстите» 25% :
1. Всички продукти, които сме закупили през календарния месец, които надхвърлят «дежурните» 100 LP(бонус точки), ни носят възвращаемост от $25 за всеки следващи 100 точки.  
Пример:
купили сте продукти за 150
LP, следователно следващият месец получавате обратно $12,25.   Имате много съседи и приятели, които с удоволствие купуват от вас Трансфер Фактор (ТФ)?  Прекрасно!
Вие сте общителен човек и обичате да предлагате ТФ на нови хора?  Чудесно! Това е вашето «парче хляб».
Но има хора, които са напълно удовлетворени от своя 100-точков обем. Къде са техните тлъсти 25%?

2.  Пазаруването на регистрираните ви клиенти ви носи доход от 25%.
Съществува специална графа за регистрации: привилегирован клиент. Човекът купува своя продукт, плаща си го, куриера му го доставя на посочения адрес, а на вас компанията ви начислява 25% от оборота на този клиент. Нали вие му дадохте информацията и помогнахте за движението на продукта!
Клиентът купува само една опаковка
TF Plus, а вие получавате бонус от $12,5.  Но само ако не пропуснете да направите своята покупка min 100LP този месец.


1

3.  Компанията ви плаща 25%  от 100LP -  пазаруването на всеки потребител, който ви е на второ ниво.  Помагайки  на първата си линия да строи структура, помагате и на себе си.

4.  Инролерските 25%: получавате $25 за присъединяване на нов партньор.  Можем да го наречем авторски хонорар. Повече регистрирани партньори - повече пари.
А сега въпрос: какво ще успеете да сторите с голямо количество регистрирани партньори? Ще успеете ли да ги обучите? Да поддържате топли партньорски чувства?
Ние сме отговорни за тези, които сме опитомили, беше казал някога Малкият Принц.  И компанията поощрява активните си партньори, щедро плащайки допълнителна премия
 POWER POOL.  
Поощрителната програма 
POWER POOL се състои от 2 части:

1.     2% от месечната печалба на компанията в световен масщаб се изплаща на активните строители на собствената си структура, т.е. не на обикновените потребители на ТФ, а на партньорите, които се занимават с привличане на нови партньори и тяхното обучение. КАКТО СЕ КАЗВА: СПОРЕД РАБОТАТА И ЗАПЛАТАТА.
Но не трябва да се боите, че през цялото време ще трябва да търсите нови партньори. А да се радвате за това, че обучавайки вече привлечените такива ще получите двойна заплата: не само авторски хонорар за регистрация (помните ли тлъстичките инролерски 25%?), но и 33% за педагогическа работа. Не е зле, нали?

2.     1%  от  световният оборот компанията 4Life отделя по програма за премии за пътуване до екзотични страни за двама, наречена "Great Escape+" Тази екскурзия може да се спечели в лотария, участвайки в POWER POOL


Пример: Вие сте включили в бизнеса за един месец 3 човека  с по 100
LP и сте получили 25х3=$75 инролерска премия. Ако сте осигурили на вашите партньори информационен пакет, обяснили сте им възможностите на ТФ за възстановяване на своето здраве и здравето на близките и роднините, то те по всяка вероятност ще поръчат продукт за 100 точки следващият месец. А сега ВНИМАНИЕ!

3.     При изпълнение на това условие вие – ако сте квалифициран Diamond, не само получавате премията POWER POOL, но и се квалифицирате за участие в томболата"Great Escape"  за пътуване за двама в екзотична страна.

Това и е втората част на програмата POWER POOL, за която компанията отделя 1% от печалбата си. Платено е всичко, чак до бакшишите. Каква по-точно премия ще получите през втория месец?
Ако при регистрациите сте поставили единия си партньор в първа линия, а другите двама - във втора. 



2

И така – през вторият месец от покупките на вашите партньори компанията ще ви върне $2 от първа и 2 х $25 = $50 от втора линия. Общо $52. 
А педагогическата премия (за това, че сте ги обучили) е 30%  от общата сума точки, с които са се включили вашите партньори. Ако са влезли с по 100
LP,  това означава 3 х100 = 300 LP,  следователно получавате $90.
И така за два месеца и трима включени партньори получавате 75+52+90=$217 (сега можете да забравите за купуването на своите 100
LP от собствения си джоб). 
От бонусите, дами и господа! СРАБОТВА!
   5.   А сега нека разгледаме ситуацията,  когато вместо
Leader  с по 100LP към вас се присъединят Diamond с по 400LP всеки.
Първият месец  получавате $300 инролерска
та  премия.

        Вторият месец ви се изплащат $52 по MP и $360 POWER POOL.
                                    Сумата е:  300+52+360=$712.
                                      Чуствате ли разликата?
А как да направим така, че хората да се включват като
Diamond, а не като Leader?
Да подаваме правилно информацията и да обясняваме предимствата. Човекът трябва да знае, че на
Leader се изплащат бонуси само от 3-те първи нива, а на Diamond -  до безкрайност в дълбочина. Leader трябва да си изработи позицията Diamond (да присъедини лично 6-ма и да набере 3000LP в първите 3 линии), а Diamond си купува безкрайни бонуси в кредит за следващите 3 месеца. През този период ако Diamond направи Power Pool, срокът се удължава на 6 месеца.  
А сега вижте видеото с маркетинг-плана на компанията 4Life:
http://www.youtube.com/watch?v=WJtk2yAy-z0&list=FLWNFq6yQ62hWuJVntz5mBvg&index=2

 


                Желая ви да бъдете здрави  и  богати с 4
Life Research!

 

 

                                  За допълнителна информация и въпроси:



 

 



Тагове:   вяра,   здраве,   богатство,   болест,   пари,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: vinpetrol
Категория: Бизнес
Прочетен: 166337
Постинги: 32
Коментари: 120
Гласове: 15
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930