Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.05.2011 10:40 - Моята мисия
Автор: vinpetrol Категория: Бизнес   
Прочетен: 2349 Коментари: 0 Гласове:
1



МОЯТА МИСИЯ ,ТВОЯТА МИСИЯ,- ВАШАТА МИСИЯ ,НАШАТА МИСИЯ!  ВСИЧКИ НИЕ!                          

 

 Трансфер Фактор                                    

 

                  Transfer Factor   4 LIFE

 

  Hашата мисия е да разкажем на хората, че вече има изход от здравни ситуации, които доскоро нямаха решение!

 

Трансфер Фактор обучава,  настройва, регулира и при нужда препрограмира нашата имунна система!

Едно от най-новите и най-перспективното направление в съвремената имунология е изучаването и приложение на цитокини, като най-важния от тях е Трансфер фактор. Открит  през 1949 година от д-р Лоуренс (H. S. Lawrence), Трансфер Фактор се извлича предимно от донорската кръв и се въвежда в човешкия организъм под формата на инжекция. Трансфер Фактор се доказа като най-силното лечебно средство, дори когато други общеприетите методи са малкоефективни. Както и всички цитокини, Трансфер Фактор е сигнална молекула, синтезируема в самата имунна система за да я обучава и контролира. Тя състои от три фракции:

         1. Индукторите осигуряват  постоянната готовност на  вродения и приобретения имунитет към съгласувана  имунна реакция и отговарят за скоростта й. Ако Т-лимфоцитите действат бавно, раковите клетки успяват да мутират и  избягват имунната атака.

         2.   Антиген-специфичен трансфер фактор  е определени антигени, с помощта на които имунната ни система може да се  научи да  разпознава  повечето болестотворни бактерии  или вируси, бързо да формира специфичната имунна реакция и не допуска размножаването на инфекцията.

         3. Супресорите регулират силата на  имунната реакция, разпределяйки  правилно силите й. Но, може би най-важната им роля е в предотвратяването на автоимунните  реакции. Те не позволяват на имунните клетки да атакуват здравите клетки в организма.

image           Ако  втората фракция  в основата си  представлява « пресен» имунен  опит от близките поколения, то в първа и трета фракции е  съсредоточена имунната мъдрост от  ВСИЧКИ ГРЪБНАЧНИ животни, натурпана  за МИЛИОНИ  ГОДИНИ!

 

  (  Тези  фракции  не са видоспецифични, те са абсолютно еднакви при хората, крави, кокошки, миши и т.н.)

 

Това е  базов имунен опит, генетичо имунно наследство от всички гръбначни животни, внимателно предаван от поколение на поколение. Бедствие е, ако той се прекъсва!

   

 

       Това се случва с хората! Почти във всички държави по света, през 20-те години на миналия век  престанали да поднасят новороденото бебе към  майчината  гърда веднага след  раждането му. Считали  коластрата за неузряло мляко, което вреди на детското стомахче и съветвали майките да я изцеждат!  В първите 20-30 мин. след раждането майката предава базовият и свой имунен опит на новороденото!

 

         Като следствие от този подход медицината констатира дълбок имунодефицит на населението на планетата, който се проявява в бавната имунна реакция, неспособността на имунната система да различава инфекциите от патологичните клетки и в формиране на автоимунни процеси. Практически всички възрастни хора не са получили необходимата имунна информация при раждането си и имат деформирана и неправилно «програмирана» имунна система. Влошаваща се екологична обстановка, използване на антибиотици, динамичния живот, стрес, неправилното хранене допълнително засилват тази деформация.

         Активността на NKклетките (натуралните килъри, които унищожават раковите клетки), например, при условно здрави хора в Русия и САЩ е 30-50 единици при норма 150 – 200!  4-5 по-малко!  Тогава защо се учудваме на масовата интервенция на рака и вирусните инфекции?   

     Лекарите често използват изразът: «Имате слаба имунна система»! Повечето от нас го разбират, че имуната система няма сили да се справи с болестта. Това не е така! Професор Карбишева Н.В. обяснява по следния начин: ако в организма попада чужд агент (вирус, бактерия, гъбичка, ракова клетка и т.н.), то възможни са два сценария. I. Имунната система разпознава патогена, формира специфичната реакция срещу него, атакува и го изхвърля от организма. II. Този агент излиза от имунния контрол! Тогава имунната система просто «не го вижда, като опасност». В инфекционен случай инфекциите преминават в хронична форма, а раковите клетки се развиват в злокачествен онкопроцес. В 1949 году, Лоуренс (H. S. Lawrence) установява, че имунната информация може да се предава от един организъм  на друг при въвеждане на екстракт от лейкоцити, съдържащ молекули, на които е записан имунен опит на предаващия. Тези молекули са много малки, тежат около 5 килодалтона, включват 44 аминокиселини и се наричат Трансфер Фактори (фактор на пренасяне). Когато учените установяват, че ТФ са еднакви при всички гръбначни животни, вече не  е необходимо да се извлича от човешката кръв. Много ТФ има в кръвта, но още повече - в коластрата и в яйчен жълтък! При всички гръбначни трансфер фактор не се различават нито по химически състав, нито физически. Те са еднакви като два компютърни CD диска, но върху тях може да бъде записана съвсем различна информация! При животните веригата на предаването на генетичен имунен опит не е прекъсвана! На хората, които не са получили базовата имунна информация или „имунната им  програма”  е нарушена и деформирана, може да се въведе качествена имунна информация и за определен период може да се корегира и да се „препрограмира”  имунната памет.

Препрограмиране на имунната система

       Необходимо е да отбележа, че се използва имунен опит от десетки или стотици здрави животни, в това число и тези, в чиято имунна система ние предварително формираме специфичен опит за борба с конкретни инфекции. Това е съвсем различен подход към въпроса за имунизации на населението!

       През 1989 г. в САЩ е запатентована технология за извличане на абсолютно чист Трансфер Фактор от такива източници, като коластра и яйчен жълтък. Същността на този начин на извличането е в качествена ултрамолекулярна филтрация, в резултат на което малките молекули ТФ напълно се отделят от едрите белтъчни молекули, предизвикващи алергични реакции. Концентрация на ТФ в такъв екстракт е 50 пъти по-голяма, от колкото в сухата коластра.

        Дейвид Лисонби, специалист в областта на хранителните добавки е разбрал и оценил важността на това научно откритие. Това, което до скоро можеха да си позволят единици, използвайки много скъпи препарати от донорската кръв, става достъпно за милиони хора по света! Той е основал компания «4LIFE Research», мотото на която стана:                

 

 

     Да дадем Трансфер Фактор на Света!

 

Колкото повече ТФ попада в кръвта, толкова по-голямо число на имунните клетки подобряват работата си и носят нова, качествена информация в „сейфа” на имунната система.

 

       КАКЪВ   БАЗОВ ТРАНСФЕР   ФАКТОР  ДА  ИЗБЕРЕТЕ?

 

    При тежки форми на алергични заболявания -  ТФ classic, по-късно в съчетание с ТФPlus (общо 6-9 капсули дневно). При псориазис, екзема, нейродермит подходът е същият, но се набляга на ТФ Plus.

       При наличие на вирусни или бактериални инфекции по-ефективен ТФ  Tri-factor, съдържащ  ТФ от коластра и кокоши жълтък.

       ТФ Tri-factor се препоръчва при различн хронични възпаления: гастрит, дуоденит, колит, холецистит, панкреатит, язва на стомаха, простатит, аднексит, бурсит, остеомиелит, нефрит, синузит, тонзилит, бронхит, пневмония, гъбични инфекции и т.н.

При  сърдечно-съдовите заболявания необходимо е използването на ТФ Plus с цел разрушавне на холестероловите плаки и тромби. ТФ Tri-factor премахва възпалението на стените на кръвеносноте съдове. Идеалният вариант е съчетание на двата TФ, но възможно е и редуване, започвайки от ТФ Plus.

       При  доброкачествени образувания и ракови процеси отлични резултати дава  упорит прием на ТФ Plus, а по-ефективно е на фона на ТФTri-factor. При бесплодие и стерилитет същата комбинация. Дозировките са съобразени със здравословното състояние и теглото на болния.

       Възрастни хора с «букет» от здравослововни проблеми (сърдечно-съдови, стомашно-чревни, ставни, хормонални и т.н.) за да обхванат максимално проблемите си и да се радват на живота имат нужда от системен прием на ТФ Plus. Препоръчвам го за всеки, надхвърлил 40...! А също така системно ТФ Plus се препоръчва за хора с напрегнато ежедневие с големи нервни или физически натоварвания.

                                

 

             Да Дадем Трансфер Фактор на Света!

 

 Такава терапия не само че няма противопоказания и нежелателни странични действия, напротив подобрява състояние на целия организм. При това стойността на ТФ-терапията е по-ниска. Ако лекаря прецени, че ресурсите на имунитета не са достатъчни за пълно възстановяване, препоръчва допълнително медикаменти, но дозировките и продължителността са много по-малки и ТФ намалява вреда от такова лечение.

        За съжаление в период на запознанство с ТФ-терапия, повечето лекари предпочитат да действат в обратен ред:  назначават ТФ след провеждането на стандартната терапия, която сама по себе си формира дълбока и опасна имунопатология. Организъм на въведение на определени видове медикаменти отговаря с произвеждане на антитела, което води до активиране на автоимунен процес. Имунорехабилитацията при такива болни е

затруднена и изисква увеличени дозировки ТФ и продължителен лечебен прием.

       Разбира се, здрав професионален лекарски консерватизъм пречи бързо да свикнат с нови възможности на ТФ - терапия. Като пример ще дам опит от Санкт-Петербург. Завеждащ отделение ендоскопия, кандидат на мед. науки Николаев Л.И. лекувал  много болни с язва на стомаха(Helikobacter Pulori), включвайки в стндартното лечение ТФ. 

В началото той е използвал ТФ само за вторична профилактика срещу рецидиви на заболяването след лечението по старата схема, включваща антибиотици. След това започна да съчетава ТФ и антибактериалната терапия, понижавайки дозите на антибиотици. Сега при повечето болни д-р Николаев не предписва съвсем антибиотици, само при остра необходимост, а за основното лечение предписва ТФ-терапия.

       Най-впечатляващи резултати се постигат при лечение на такива сложни и тежки заболявания като хронични херпес инфекции, болестта на Лайма, възпаления, при автоимунните процеси, туберкулоза, остеомиелит, артрит, профилактика и лечение на менингит, токсоплазмоза и т.н.

При болни от ВИЧ се подобрява самочувствие, стига се до стабилна ремисия.

       Прилагайки новите възможности един опитен лекар променя стратегия и тактика. Практически ТФ-терапия става основното лечение, а стандартният подход – като допълнително.

                           

     При сърдечно-съдовите заболявания.

 

     Известно е, че причината за атеросклероза, исхемичната болест на сърцето са хронические инфекции: белодробната хламидия, хеликобактер, вирус херпес 1 и 2 тип и др. Обостряне на стенокардия свързват с инфекциозно възпаление на коронарната система.

       Резултати, получени от кардиолозите са толкова убедителни, че остава само да повторя думите на кардиолога от Санкт- Петербург доктор на мед. науки Симонова О.Н.: «…ние сме свидетели, че ТФ е препарат, който отдавна чакат кардиолози, за патогенетичното лечение на аритмия на сърцето, артериална хипертензия, стенокардия, исхемичната болест на сърцето, който няма противопоказания, препоръчва се за всички и се използва заедно с други видове терапии.»

        С ТФ има нови възможности. ТФ е много ефективен при миоми, мастопатии, кисти, полипи, ендометриози и аденоматози, прекрасни резултати дава при лечение на нервни и психически заболявания. За каквото заболяване и да съсетите, принципът е ясен: в ръцете на лекарите има най-мощното лечебно средство - ТФ!

             Големи дозировки ТФ се използват за екстремни действия, но за дълбоко препрограмирование на имунната система, както в случаите с автоимунните или алергичните заболявания, се изисква време: 6-8 месеца в дозировки, по-големи от посочените на опаковката. При този процес се «записва» новата имунна информация не на чисто както при раждането, а на мястото на старата, изопачена, която едновременно  «се изтрива». Когато ТФ от червата се всмуква в кръвта, носейки «добрата» имунна информация, то имунните клетки незамедлително я използват!

 

      Успехът надмина най-смелите им очаквания: само за пет години, практически с един продукт, компанията открила пазар в 40 държави по света и заела 15 място в списъка на най-успешните компании в САЩ!

        Изследванията бързо са показали, че прием на ТФ чрез стомашно-чревния тракт не само че не по-лош, но дори и по-добър начин в сравнение с инжекциите. Обяснимо е: ние сме бозайници и получаваме ТФ от майката през стамаха.

        Възниква необикновена ситуация. Лекарите казват: «Хранителните добавки не лекуват. Те са само помощни средства за укрепване на здравето!»  Разбира се! Ако става въпрос за заболяване, не свързано с дефицит на определена хранителна съставка, то трудно е да очакваме радикален резултат от БАД (Биологично Активните Добавки). Затова повечето от лекарите се отнасят скептично към възможността на използването на БАД като основно средство за терапевтично или друго лечение.

         Какво учудване предизвикват резултати от цитокинотерапия с помощта на ТФ чрез перорален прием, които могат да бъдат съпоставени с използването на най-силен антибиотик, реаферон, пегинтрон, интерлейкина-2 и дори ги превъзхожда! По време на терапията няма никакви странични ефекти, не може да се предозира, не може да навреди. Помага при всички възрастови групи, продължителността на приема зависи от здравословното състояние и във пъти е по-евтин! С помощта на ТФ лекарят може да намали значително прилагането на антибиотици, интерферони, имунодепресанти, антихистоминни препарати и да провежда пълна имунорехабилитация след тежко лечение.

         Трансфер фактор има статут на БАД, тъй като е извлечен от природни източници, абсолютно безопасен и безвреден, няма противопоказания, прилага се перорално, еднакво ефективен както за  възрастни, така и за деца. Организмът  не го приема  като нещо чуждо, тъй като постоянно в самият организъм синтезират се и циркулират точно такива ТФ.

        Ситуацията е принципно нова. Лекарите са свикнали, че всяко силно лечебно средство задължително има противопоказания, ограничен прием и нежелателни странични действия. И колкото е по-силно лекарството, толкова по-опасно за хората действието му. Тук от една страна в ръцете на лекарите е мощно лечебно средство, а от друга страна всички останали могат да го ползват с профилактична цел без предписание от лекар и без ограничения!

         Трудно се свиква с това. Отначало лекарят по навик се страхува от усложнения, предозиране, препоръчва кратки курсове на прием. За по-лесно възприятие представете си, че еднократен прием на 20 капсули ТФ е еквивалентен на прием чаена лъжичка мляко,  от което са извлечени тежките молекули, предизвикващи алергични реакции. imageПри каква патология е опасно да изпиете една пета или една десета от чаена лъжичка мляко? Има ли опасност от привикване към него?

         По-рано известните природни имунокоректори като кордицепс, ехинацея, котешки нокът не са израстнали в човешкото тяло.Те са създанени от природата с друга цел и водят до частична, неточна имунокорекция. В ръцете на лекарите бяха средствата за стимулиране, активиране и „пришпорване” на имунната система - стимуланти, и нейното подтискане – супресори, но нямаше възможност за дълбока имунорехабилитация, корекция, препрограмиране на имунната система. ТФ, най-важният цитокин, дава такава възможност.

 

Появата на ТФ дава възможност за пълна имунорехабилитация. Това е революционно събитие, по-значимо дори от антибактериалната терапия!

 

            Нови възможности за лекарите с появата на Трансфер Фактора.

     

 Всички лекари прекрасно осъзнават, че повечето от лечебните методи,  създадени в края на ХХ и началото на ХХI век са методите на лечебната агресия извън, насочена към

чужди агенти, попаднали или се образували в организма. За съжаление заедно с болните се атакуват и здравите клетки, органи и системи. Често при това се влошава работата на имунитета. Всяка лечебна агресия допустима само когато имунната система е в състояние да възстанови щетите от лечението. Иначе – задънена улица. Напоследък  нарастващия имунодефицит на населението от едната страна и възникване на нови заболявания, устойчиви към лекарства от другата страна, правят привичните начини на лечение малкоефективни, а в някои случаи дори опасни.

 

Появата на ТФ дава на лекарите възможност за друг подход.

                                      

    ТФ при онкозаболявания.    

 

Във всеки човешки организъм под въздействието на Слънчевата и Земната радиация и други фактори ежедневно се образуват около 80 милиони ракови клетки. При ефективна имунна система те се откриват на време и се отстраняват.

          Само по себе си възникване на раковият процес в организма е свидетелство за дълбока имунопатология. Имунната реакция е недостатъчно бърза, което е показателно при слаба фаза индукция.

         Лекарят се стреми да подтисне онкопроцеса, който допустнала имунната система.

Но химиотерапия, лъчетерапия, оперативното лечение отнемат последните сили на засегнатия организъм и реално задълбочават имунопатологията. Има основание да мислим, че щом имунната система преди да започне лечението вече е допустнала възникването на онкокологията, то отслабена от лечението съвсем няма да може да контролира  процеса! Стратегически необходимо е не само да се подтисне онкопатологията, но и да не се допуска рецидив. С тази цел имунната система след лечението трябва да е по-ефективна, отколкото преди него! С появата на метода на имунорехабилитация с помощта на ТФ тази задача става лесно изпълнима. Дълбока имунорехабилитация най-вече е актуална в случаи, когато лекарят не е сигурен в пълно подтискане на онкопроцеса и липса на метастазиране след сериозно лечение.

         Лекарите успешно прилагат ТФ при подготовка и проведение химио-лъче терапия. Това позволява да нормализират стойностите на  кръвта, предпазват от поражения стомашно-чревният тракт, черния дроб, бъбреци, сърце и други органи, премахват интоксикация, в това число и лекарствената. Онколози успешно прилагат ТФ при необходимостта от провеждане на съпътстваща противовирусна терапия, когато организмът отслабен от основното лечение. Ако усилията на лекарите не дават нужният резултат и няма перспектива от следващото общеприетото лечение, то ТФ- терапия позволява съществено да удължи живота на болния, да намали страдания и осигурява достоен край на живота. В редица от случаи при такива болни се получава длителна и устойчива ремисия и дори положителна динамика. Възможностите на имунната система са неограничени.

       Експеримент in vitro: image при раковите клетки поставят НК-клетките. За 48 часа НК-клетките унищожили 5% от патологичните клетки. Когато към НК-клетките предварително поставяли Трансфер Фактор 4 LIFE и няколко часа НК-клетките «разкодирвали» информацията от ТФ, то за същите 48 часа те унищожили  95% от раковите клетки! Възможностите на «компетентната» имунна система, получила адекватна информация, несъизмеримо по-големи, отколкото на необучената.

                                 

                                      При автоимунни заболявания.

 

 (Лупус еритематозус- вълчанка, множествена склероза, гломерулонефрит, ревматоиден артрит, автоимунен тиреоидит, хепатит, панкреатит, васкулит, склеродермит, псориазис, атопичен дерматит, всички видове екземи и други заболявания)

         Тук става въпрос за ситуация, когато имунната система е дезориентирана. Това е дълбока програмна имунопатология.

       Тези заболявания възникват в следствие на преболедувана инфекция, ваксина или имунизация.

При ревматоиден артрит, например, антигени, предизвикващи автоимунен процес, са антигените от бактериален, вирусен и дори паразитарен произход. Общо казано, това са причините  за нарушаването на програмата за управление на имунните клетки, които престават да различават нормална, здрава клетка от заразена или ракова и започват да атакуват и унищожават здравите клетки в организма, убивайки го бавно!

        Традиционните лекари имат възможност да провеждат само симптоматично лечение, използвайки антибиотици, аналгетици, кортикостероиди, цитостатици и т.н.

         С помощта на ТФ възниква възможност за корекция на имунната информация и патогенно лечение на автоиммунни заболявания! ТФ-терапия става основна, а противовъзпалителната, аналгетичната и имуносупресорната терапии – съпътстващи.

          

При алергии (бронхиална астма, нейродермит, сена хрема, псориазис и др.) Става дума също за хиперактивна, дезориентирана имунна система,     дълбока имунопатология.

          Причините за произхода са сходни с предищната група: паразити, лекарствена или друга интоксикация, преболедувани инфекции, наследствено изопачена имунната информация. Имунната система  възприема безобидни вещества, попаднали в организъм, като опасни и активно ги атакува!

          Лекаря се опитва да определи, какво точно предизвиква такава реакция на организма и препоръчва да се пазите. С помощта на лекарствата премахва сърбежа, отоците, спазми, пристъпи, намалява чувствителността на рецепторите – облегчава съществуването на болния (понякога дори спасява живота), но друго не може да направи! Днес всеки пети човек на Земята страда от алергия!

           За патогенно лечение на причината необходимо е препрограмироване на  имунната система и отстраняване от нея на грешната информация! ТФ е инструмент, позволяващ пълно отстранение на причините за патология. Стандартното лечение е според  ситуацията.

                                 

 

 

  При инфекционни заболявания.

 

В днешно време все по-трудно да се определи разлика между соматичните и инфекциозни заболявания. Както вече отбелязах, хроничните инфекции са хронични не защото имунната система е слаба, а защото губи контрол върху инфекциозните агенти. Получавайки адекватната информация от ТФ, имунната система, като че ли «прозрява» проблема и бързо го отстранява. Имунопатологията изчезва.

      В борба с вирусни инфекции, в това число вирусен хепатит В и С, цитомегаловирус, вирус херпес и т.н. основното лечение трябва да бъде на базата ТФ.

 Забележка:   Технологията за извличане на абсолютно чистия Трансфер Фактор е запатентована в САЩ. Трансфер Фактор XF - патент № 4816563 и патент№ 6468534 -  Трансфер Фактор Е-XF.  

Единствен притежател на патентите е компанията 4Life Research™. 

       Анатолий ВОРОБЬОВ - Д.м.н, професор, академик РАМН, завеждащ кафедра по микробиология, вирусология и имунология Московска Медицинска Академия им. М.А. Сеченова, 1-ви вице-президент АMTH РФ, заместник академичен секретар РАМН, заслужен деец на науката РФ: «…Предимството на Трансфер фактора пред  другите добре известни имуномодулатори е в това, че той има широк спектър на действие, абсолютно безопасен и безвреден, бързо активира имунните процеси, приема се перорално




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: vinpetrol
Категория: Бизнес
Прочетен: 166342
Постинги: 32
Коментари: 120
Гласове: 15
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930