Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.02.2011 23:55 - МОЯТ СПОНСОР - МОЯТ БОГ ...? УЧИТЕЛ и ПАРТНЬОР и ПРИЯТЕЛ!
Автор: vinpetrol Категория: Бизнес   
Прочетен: 1557 Коментари: 0 Гласове:
0



МОЯТ СПОНСОР - МОЯТ БОГ ...? УЧИТЕЛ и ПАРТНЬОР  и ПРИЯТЕЛ! Вашият         СПОНСОР          е човекът, който Ви включва
в бизнеса - този, с когото подписвате договор.
Много важно е да изберете умно своя спонсор. Мрежовият бизнес се крепи на добри отношения, адекватно обучение и постоянна подкрепа. Попитайте човека, който Ви предлага бизнес, как точно ще Ви помага и дали може да Ви научи да печелите? Почувствайте интуитивно дали този човек заслужава да му се доверите! Познавате ли го? Харесвате ли го?А той познава ли Ви.?! Ако отговорът е ДА, - започвайте смело! И НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ НЕГОВОТО ДОВЕРИЕ С КОЕТО ВИ Е ОБГРАДИЛ ЛИЧНО ВАС!
Не е важно дали Вашият спонсор е много опитен и дали печели много пари! Важно е да усещате, че можете да се разбирате с него! Ако нещо в него не Ви харесва - изчакайте!
Можете да успеете в бизнеса и без спонсор, ако сте много упорити и сте готови да минете през всички трудности и проблеми сами. Но готови ли сте наистина? Практиката показва, че това не става и  е по-скоро изключение! Ваш  ПРЕЗИДЕНТ -  НАТАЛИЯ СЕДОВА  е човекът, който е изградил
групата, в която сте и Вие,.
За да е активен един  ПРЕЗИДЕНТ, оборотът на групата му трябва да е над 2500 евро на месец. Всеки дистрибутор, който още не прави  големи обороти, е част от групата на някой  ДИАМАНТ.
Спонсорите  са професионалисти. Te печелят добре и съзнават, че доходите им зависят най-много от това, доколко бързо и правилно ще обучат вас - новите членове на организацията им така, че да развивате успешно бизнеса! Спонсорите  печелят само и единствено тогава, когато и Вие започнете да печелите! Ето защо слушайте своя Спонсор или инролер- той/тя разбира бизнеса отлично и има най-голяма полза от това, и Вие да започнете да печелите и да развивате бизнеса си все по-успешно.
Докато не станете самите Вие  диамант или президент думата на Вашия спонсор ДИАМАНТ и  Президент Диамант  е закон за Вас! Не изпадайте в глупавото положение да спорите с него! Той не Ви е шеф, Вие не сте му подчинени - просто той по-добре от Вас разбира бизнеса  и системата МЛМ  и има интерес и Вие да успеете час по-скоро. Нещо повече - той има интерес Вие да станете по-добър от него, за да нямате повече нужда от помощта му! Едва когато и Вие станете успяващ ДИАМАНТ, той може да се оттегли и да се радва на резултатите, а дотогава Ви е нещо като доброволен безплатен помощник и треньор на разположение! Ваш    ЛИДЕР     ИНТЕРНАЦИОНАЛ    ДИАМАНТ –   ТАТЯНА    ЯЧНАЯ               е  човекът,  в  чиято  организация  има
активни ПРЕЗИДЕНТИ  и  ДИАМАНТИ, един от които е Вашият ДИАМАНТ.
Хората, които са ”отгледали”  ДИАМАНТИ  и  ПРЕЗИДЕНТИ  са вече доказани ЛИДЕРИ- ИНТЕРНАЦИОНАЛ  ДИАМАНТИ Те са свръх-талантите, шампионите, супер-професионалистите, които вече са се доказали! Това са хора, които се срещат 1:1000, истински бисери! Представете си само - всеки месец те печелят повече от депутатите, а някои - повече от Президента на България. Те имат  организации от много  хиляди  активни хора в целия свят и печелят хиляди евро ,шест цифрени суми.
Ако Вашият спонсор  е такъв  ЛИДЕР, гледайте го в устата и копирайте всичко! Когато сте с него, непременно ще успеете, но той няма да ви се МОЛИ запомнете това добре  - просто ще Ви преценява тихомълком дали си заслужава да се занимава изобщо с Вас. Той е Майстор, затова Ваша задача е да му ”откраднете” занаята. Не че той ще крие нещо от Вас - не, просто той е Стратег, но и играещ треньор, той търси постоянно новите бъдещи ЛИДЕРИ- ДИАМАНТИ –ПРЕЗИДЕНТИ.    СУПЕР – ЛИДЕРИ - ГОЛД   ИНТЕРНАЦИОНАЛ  ДИАМАНТ   -                             ЛЮБОВ АЛИМОВА       са хората, които са отгледали поне няколко  Лидери-                                        ИНТЕРНАЦИОНАЛ ДИАМАНТИ.
Организациите им правят месечни обороти от стотици хиляди и даже милиони
.
Да бъдеш Супер-Лидер е много хубаво, но и много отговорно. Това са хората, на които всъщност се крепи целият мрежов бизнес. Тяхната дума изобщо не се коментира - който ги слуша, винаги печели. Те са Легендите... Абе направо извънземни!
Спомняте ли си за Свещения Граал? Рицарите, които го пазят, са супер-професионалисти, които все чакат да дойде някой да ги отмени - но това става доста рядко. Супер-Лидерите в мрежовия бизнес са нещо подобно. Те отдавна вече не работят за пари - те са богати хора, доходите им са десетки и стотици хиляди на месец. Те се състезават само със себе си - защото са разбрали, че ”Човек - това звучи гордо!”...
Ако работите с такъв спонсор, мога само да Ви завиждам. Но не мислете, че можете да му губите времето и да спорите с него. Той е наясно какво представлявате. За него е важно всеки около него да е между първите, но дали в организацията му има 100000 души или 100001 - все тая. Затова му покажете, че сте готови да се учите, и той ще направи от Вас Лидер. Ако не се класирате за това, проблемът си е Ваш... Но от контактите си с него винаги ще печелите и ще израствате като ЛИЧНОСТ ! Санкт  Петербург.2009 г.  


Тагове:   успех,   бизнес,   лидер,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: vinpetrol
Категория: Бизнес
Прочетен: 165801
Постинги: 32
Коментари: 120
Гласове: 15
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031